Audiència pública del procés d’acreditació de UIC Barcelona School of Architecture

Acte
Comparteix aquesta informació
07/11/1912:45h

El Màster Universitari en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d’Emergència, de UIC Barcelona School of Architecture, està immers en el procés d’acreditació, procés descrit en el Marc per a la Verificació, el Seguiment, la Modificació i l’Acreditació de títols oficials (MVSMA) establert per l’Agència del Sistema Universitari Català, AQU Catalunya.

El proper dia 7 de novembre un Comitè d’Avaluació Extern constituït per AQU Catalunya visitarà UIC Barcelona per tal d’avaluar in situ el desenvolupament de les titulacions. Concretament, la visita d’acreditació té els següents objectius:

  • Assegurar la qualitat dels programes formatius oferts, d'acord amb els nivells de qualificació establerts i els criteris de la normativa vigent,
  • Garantir informació vàlida i fiable que ajudi en les decisions dels usuaris del sistema universitari, i
  • Facilitar els processos interns de millora de la qualitat dels programes i els serveis desenvolupats per les universitats catalanes.

Entre les diverses audiències planificades s’estableix una audiència pública on poden assistir totes aquelles persones que estiguin interessades a expressar la seva opinió sobre el desenvolupament del Màster Universitari en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d’Emergència.

S’informa que l’audiència pública tindrà lloc el proper dia 7 de novembre a les 12.45h a la Sala de Juntes del Rectorat.

Sala de Juntes del Rectorat