Acte interuniversitari d’homenatge al professor Carlos Pérez de Rozas

Acte
Comparteix aquesta informació
22/01/2012:00h

Carlos Pérez de Rozas, que ens va deixar aquest passat estiu, va ser periodista i professor a la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona, on va impartir classes en el Màster en Periodisme Esportiu, en el Postgrau en Periodisme Esportiu i en el Grau en Periodisme.

L’acte l’organitzen conjuntament les facultats de Comunicació de les universitats en què havia fet classe: la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF); la Universitat Ramon Llull-Blanquerna (URL) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En l’homenatge, que se celebrarà al Campus del Poblenou de la UPF, hi participarà el degà de la Facultat de Ciències de Comunicació de UIC Barcelona, el Dr. Alfonso Méndiz Noguero, juntament amb els altres degans de les universitats on Pérez de Rozas va exercir la docència. També hi intervindrà Antoni Maria Piqué, professor del Grau en Periodisme d’aquesta facultat, que s’encarregarà de narrar la trajectòria vital i professional del periodista.

Per assistir-hi, podeu registrar-vos en aquest formulari.