Conferència i seminari a càrrec de l’arquitecte Neil Leach

conferència
Comparteix aquesta informació
22/05/1710:00hal

En el marc del Genetic Architectures Seminar del Màster Universitari en Arquitectura Biodigital, tindrà lloc la conferència i seminari de l’arquitecte Neil Leach.El seminari “Digital Theory Workshop ESARQ 2017” constarà de quatre dies intensius, cadascun amb dues conferències a càrrec de Neil Leach i presentacions dels estudiants del Màster Universitari en Arquitectura Biodigital.

Neil Leach és arquitecte, comissari i escriptor. Actualment és professor visitant a l’Escola de Postgrau de Disseny (GSD) de la Universitat de Harvard, professor de l’European Graduate School, professor visitant a la Universitat de Tongji, i professor adjunt a la Universitat de Califòrnia Meridional. La seva recerca se centra en la teoria crítica i el disseny digital, àmbits sobre els quals ha publicat a Camouflage (MIT Press, 2006) o Digital Cities (Wiley, 2009). També ha participat en el comissariat de diverses exposicions, com ara “(Im)material Processes: New Digital Techniques for Architecture”, a la Biennal d’Arquitectura de Pequín (2008).

 

L’acte s’inclou en la Setmana d’Arquitectura 2017, una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, juntament amb la Fundació Mies van der Rohe i amb la col·laboració de Barcelona Building Construmat i ARQUINFAD.

Data: conferència, el dilluns 22 de maig a les 10 h, Aula 301

seminari, de dilluns 22 a dijous 25 de maig, de 14.00 a 18.00 h., Aula 301

Dilluns 22 de maig
Conferència 1: “Digital Morphogenesis”
Conferència 2: “Digital Culture”

Dimarts 23 de maig
Conferència 1: “Swarm Intelligence”
Conferència 2: “Body Architectures”

Dimecres 24 de maig
Conferència 1: “Digital Cities”
Conferència 2: “Informational Cities”

Dijous 25 de maig
Conferència 1: “Interactive Design”
Conferència 2: “Design Fictions”

a301
Campus Barcelona, UIC Barcelona