La Dra. Judith Urbano imparteix la conferència “La Barcelona no modernista: l’obra d’August Font i Carreras (1845-1924)” al CaixaForum Barcelona

Conferència
Comparteix aquesta informació
11/02/1619:00h

El dijous 11 de febrer de 2016 a les 19.00 h la Dra. Judith Urbano, professora de la School of Architecture, impartirà la conferència “La Barcelona no modernista: l’obra d’August Font i Carreras (1845-1924)” al CaixaForum Barcelona. Una conferència ideada per tal de conèixer i revalorar obres del canvi de segle a la ciutat que no van seguir la tendència modernista.

Molt famós en vida i amb una trajectòria plena de clients i encàrrecs importants (façana i cimbori de la Catedral de Barcelona, la plaça de toros Las Arenas, el Palau de les Heures, la Maison Dorée, el Palau de Belles Arts per a l’Exposició Universal de 1888, o diferents sucursals per a La Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat), August Font i Carreras (1845-1924) va tenir una fortuna crítica gairebé inexistent; alguns dels seus edificis han estat fins i tot enderrocats. Barcelona, tant coneguda per la seva arquitectura modernista, té pendent revalorar altres obres i arquitectes del tombant de segle que no van seguir aquesta tendència, sinó que van experimentar amb altres elements i materials, però sempre amb la intenció de trobar un nou estil arquitectònic per a un nou segle. És necessari estudiar-ne la producció i reconèixer-ne el paper important que juguen en la imatge actual de la nostra ciutat.

Preu 4€. 50% de descompte amb el codi promocional: ARQ2016

CaixaForum Barcelona. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona