Presentació del llibre ‘Comunicar en la Universidad y en la vida profesional’, editat pel professor Ricardo M. Jiménez (Cancel·lada)

Presentació llibre
Comparteix aquesta informació
22/04/2019:00h

El Saló de Graus de UIC Barcelona acollirà, el proper 22 d’abril a partir de les 19 h, la presentació del llibre Comunicar en la Universidad y en la vida profesional, editat pel professor de la Facultat d’Humanitats i de Dret de UIC Barcelona, Ricardo M. Jiménez-Yáñez, i publicat per l’editorial EUNSA.

El llibre presenta les claus per escriure i parlar amb claredat, precisió i correcció i va dirigit tant a universitaris de qualsevol grau com a professionals. A més a més, posa de relleu la importància de saber expressar les idees de la millor manera en diferents contextos: des de la redacció d’un examen, informe o treball acadèmic fins a l’escriptura de correus electrònics, passant per les recomanacions per argumentar eficientment per escrit i de paraula, i per parlar en públic amb fluïdesa i convicció.

La presentació consistirà en un col·loqui moderat pel professor Ricardo M. Jiménez i en el qual participaran, a més a més:

  • Judith Urbano, degana de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona
  • Íria da Cunha,investigadora Ramón y Cajal de la Facultat de Filologia de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).
Saló de Graus