Alberto T. Estévez participa en la cimera Industry 4.0 SUMMIT que s’ha celebrat a Manchester

24/05/19
Comparteix aquesta informació

El professor va presentar un estudi elaborat conjuntament per diversos professors del Màster en Arquitectura Biodigital

Alberto T. Estévez participa en la cimera Industry 4.0 SUMMIT que s’ha celebrat a Manchester

Alberto T. Estévez, director del Màster en Arquitectura Biodigital de UIC Barcelona School of Architecture, va participar en la cimera Industry 4.0 SUMMIT, que es va celebrar a Manchester els dies 10 i 11 d’abril. El professor va presentar una comunicació titulada “Machine learning approach for biological pattern based shell structures” (Aproximació a l’aprenentatge automàtic en estructures laminars basades en patrons biològics), elaborada de manera conjunta pels professors del màster Effimia Giannopoulou, Pablo Baquero, Affonso Orciuoli, Angad Warang, i el mateix Estévez.

L’estudi que va presentat el professor a Manchester recull les línies de recerca que s’estan fent actualment des del Grup de Recerca Consolidat “Genetic Architectures” i l’Institute for Biodigital Architecture & Genetics de UIC Barcelona. Participar en aquest acte suposa, en ser convidat pel comissari de la cimera, tot un reconeixement a allò que fem en recerca i docència”, assegura Estévez. 

Totes les ponències presentades en aquesta cimera de tecnologia avançada es registraran en un llibre editat per Taylor & Francis i indexat per Scopus.

La cimera Industry 4.0 SUMMIT és un congrés de tecnologia avançada que indaga sobre els avenços en els àmbits digital i de robòtica en els camps de l’enginyeria, l’arquitectura i el disseny.