Notícies Alumni

 • Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran el proper 4 de març la quarta edició de la Unirun, la cursa de les universitats. La prova està promoguda per les dotze universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.
  13/02/18
 • Es tracta de la primera vegada que la Universitat participa en una acció conjunta impulsada per la Unió Europea, al costat de més de 35 països.
  08/02/18
 • L’Aula Magna de UIC Barcelona va acollir divendres 26 de gener l’acte d’investidura de nous doctors i el lliurament de premis extraordinaris de doctorat. L’acte va tenir lloc en el marc de la celebració de la festivitat de sant Tomàs d’Aquino.
  29/01/18
 • La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) va inaugurar divendres passat, 26 de gener, les noves instal·lacions del Campus Salut Sant Cugat, on es troben la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, la Facultat d’Odontologia i la Clínica Universitària d’Odontologia.
  27/01/18
 • Per tercer any consecutiu, l'Institut Albert J. Jovell de Salut Pública i Pacients ha organitzat el curs en Gestió Clínica en Salut Mental dirigit a professionals de l'àmbit de la salut. 
  10/01/18
 • Lamentem comunicar la defunció de l'alumne Eduard Mauri, que cursava 4rt d'Odontologia a la nostra Universitat. Des d'aquí, en nom de la Junta de Govern, la Junta de centre de la Facultat d'Odontologia i de tota la comunitat universitària, volem donar el nostre condol més sincer a la família, i acompanyar-los en el sentiment en aquestes dates tan assenyalades. Pròximament informarem de la missa funeral que celebrarem a UIC Barcelona. Preguem una oració per la seva ànima.   
  23/12/17
 • Un total de sis programes de màster i postgrau de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) inicien les seves classes el mes de gener. 
  20/12/17