Els professors del Màster en Arquitectura Biodigital Alberto T. Estévez, Karl Chu i Pablo Baquero participen en l'organització d'un congrés a Qatar

14/01/19
Comparteix aquesta informació

El GSM4Q debatrà sobre tecnologia avançada en arquitectura i tindrà lloc el proper mes de febrer

Els professors del Màster en Arquitectura Biodigital Alberto T. Estévez, Karl Chu i Pablo Baquero participen en l'organització d'un congrés a Qatar

El professor del Màster en Arquitectura Biodigital de UIC Barcelona School of Architecture, Pablo Baquero, és un dels membres organitzadors del congrés internacional Game, Set & Match IV Qatar (GSM4Q) que se celebrarà a Qatar entre els dies 6 i 7 de febrer. A més a més, el director del màster, Alberto T. Estévez i un altre professor, Karl Chu, han estat nomenats membres del comitè científic de la trobada. L'esdeveniment està organitzat per la Universitat de Qatar i la Qatar National Research Foundation.

La quarta edició d'aquest congrés internacional es desenvoluparà sota el títol “Connecting People, Spaces and Machines: The Informed Nomadic Monad” i cobrirà una varietat de temes específics però fortament relacionats, com els climes distribuïts, els edificis robòtics, els materials informats i els entorns intel·ligents, entre d’altres. 

Es tracta d'àmbits de coneixement que connecten amb les línies d'investigació del grup Genetic Architectures Research Group, que el mateix Alberto T. Estévez dirigeix des de UIC Barcelona School of Architecture. “El fet que es tingui en compte la nostra ajuda en l'organització d'aquest congrés d'avantguarda és un reconeixement a la tasca docent i investigadora que fem a l'escola des de la seva fundació, ja fa més de vint anys”, destaca Alberto T. Estévez.

En el congrés, també hi participaran un elenc d'arquitectes reconeguts a escala internacional com els holandesos Rem Koolhaas i Vicent Icke, el francès Jean Nouvel o el suís Philippe Block.