La doctoranda Zeynep Birgonul participa en el 5è Congrés IPCMC celebrat a Xipre

23/11/18
Comparteix aquesta informació

La professora Ana Cocho-Bermejo va formar part del comitè científic internacional del congrés

La doctoranda Zeynep Birgonul participa en el 5è Congrés IPCMC celebrat a Xipre

La doctoranda de UIC Barcelona School of Architecture va participar, el 17 de novembre, en la 5a edició de la International Project and Construction Management Conference (IPCMC) que es va celebrar entre el 16 i el 18 de novembre a la Universitat Internacional de Xipre. Birgonul va presentar l'article “Plataforma de dades simbiòtiques: Prototip I i prototip II”, escrit conjuntament amb la professora Ana Cocho-Bermejo, qui també va formar part del comitè científic internacional del congrés. 

L'article desenvolupa l'etapa interactiva per al modelatge d'informació d'edificis en la fase d'operació, al mateix temps que s'aborda l'optimització del confort tèrmic mitjançant l'actualització de les anàlisis energètiques, partint de criteris de sostenibilitat avançada. “La gestió de projectes és la base per a una bona integració de totes les disciplines implicades en el nostre entorn construït, incloent la innovació en matèria de tecnologia i sostenibilitat”. 

L’IPCMC se celebra cada dos anys amb l’objectiu de reunir els investigadors i experts mundials de la indústria de l'arquitectura, l'enginyeria i la construcció per compartir les últimes troballes en recerca i discutir experiències recents. De la mateixa manera, l'esdeveniment pretén afavorir el desenvolupament de xarxes acadèmiques a escala mundial en l'àmbit de la construcció.