Avantatges i descomptes

Gimnasos DIR

DIR és una cadena de centres de fitness i wellness que té 20 gimnasos repartits a Barcelona i Sant Cugat. Si ets alumne, PAS/PDI o membre de l’agrupació Alumni de UIC Barcelona, ​​pots apuntar-te a qualsevol dels centres que hi ha per una quota especial de 49,99 €/mes (42,49 € si ets menor de 30 anys). Tindràs accés il·limitat a qualsevol dels centres que hi ha en els horaris disponibles i podràs fer fins a 9.800 activitats dirigides al mes. Només has de presentar el carnet d'estudiant juntament amb el DNI a la recepció del centre DIR on vulguis apuntar-te.

Inclou:

 • Accés als blocs DIR: nutrició, triatletes, etc.
 • Gestions en línia a cost 0: reserves, canvi de dades.

No inclou:

 • Assegurança mèdica (opcional)
 • Cost d'inscripció (12 €)
 • Canvi de modalitat (10 €)
 • Polsera d'accés al centre (6,27 €)
Més informació

Artós Sports Club

Artós Sports Club és una instal·lació esportiva de pàdel i futbol ubicada al barri de Sarrià de Barcelona. Disposa de nou pistes de pàdel i tres camps de futbol: un camp de futbol sala (18 x 38) i dos de futbol 3 x 3 (9 x 18). Alumnes, PAS/PDI i membres de l’agrupació Alumni de UIC Barcelona tindran una quota especial en el lloguer de pistes de pàdel de dilluns a divendres de 8 h a 13.30 h i de 15 h a 18 h i en el lloguer de pistes de futbol de dilluns a divendres de 8 h a 17 h, ensenyant el carnet de la Universitat

Més informació

Pàdel Mirasol

Pàdel Mirasol és un centre esportiu que ofereix unes instal·lacions de qualitat per a la pràctica del pàdel al cor de Mirasol, a 2 km del Campus Sant Cugat. El complex disposa de 4 pistes de pàdel, vestidors i un restaurant, on alumnes, PAS/PDI i membres de l’agrupació Alumni de UIC Barcelona podran gaudir d’una quota especial en el lloguer de pistes de dilluns a divendres laborables de 9 h a 17 h.

Més informació

Brafa

L’escola esportiva Brafa és una entitat esportiva de caràcter social que entén l’esport com una activitat de base popular, com un mitjà educatiu per a la joventut i els adults.

Per això, l’escola promou la pràctica de diferents esports com el futbol, el futbol sala, el bàsquet, programes d’iniciació esportiva de 4 a 7 anys, en els quals el desenvolupament de la psicomotricitat i el joc són els eixos principals.

A més a més, disposa de tres camps de futbol 7 i dos de futbol sala, tots de gespa artificial, i també d’un poliesportiu cobert.

UIC Barcelona i Brafa han tancat un acord de col·laboració pel qual alumnes, PAS, PDI i Alumni, així com els seus familiars directes, obtindran un 15 % de descompte en totes les tarifes establertes.

Més informació

Gimnàs La Salle

UIC Barcelona ha signat un acord amb La Salle Fitness per a l’ús de la instal·lació situada al carrer Lluçanès, 43, de Barcelona, de la qual poden beneficiar-se tots els alumnes, PAS, PDI i Alumni, així com els seus familiars directes.

Aquest acord estableix la quota d’abonament en 35 € al mes i permet l’entrada lliure al recinte i l’ús de totes les instal·lacions que es detallen tot seguit:

 • Sala cardiovascular i pes lliure
 • Sala d’activitats dirigides i accés a les activitats
 • Piscina interior climatitzada
 • Rocòdrom
Més informació

Estacions d’esquí FGC-TIM

Ensenya el carnet d’estudiant a les estacions d’esquí següents i tindràs un descompte en la compra conjunta de forfets:

 • La Molina: paquet de 4 forfets à 100 € (25 €/persona)
 • Espot i Port Ainé: paquet de 4 forfets à 84 € (21 €/persona)
 • Vallter 2000 i Vall de Núria: paquet de 4 forfets à 80 € (20 €/persona)
Més informació