Beca d'Excel·lència Acadèmica - Comunicació

Oberta

Les beques cobreixen fins el 80 %* de la matrícula de tots els cursos. D’aquesta manera, el cost de quedaria aproximadament en 1.776 €/any. La concessió de la beca és compatible amb el descompte acordat per UIC Barcelona per a famílies nombroses especials. Pendent d'aprovació

El programa de beques rep el suport del fons de beques de la Fundació Familiar Catalana i, en aquesta edició, s'ofereix a estudiants de Comunicació. Estudiants amb talent, que tinguin una clara vocació per un dels tres graus que impartim a la Facultat de Ciències de la Comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual, i Publicitat i Relacions Públiques) i vulguin esdevenir professionals capaços de donar resposta als nous reptes del sector, a través d'una formació de qualitat, totalment personalitzada i adaptada al panorama actual de la comunicació.

Calendari

Proves
Divendres 24 d'abril de 2020
 
La resolució final de les Beques d'Excel·lència Acadèmica és responsabilitat exclusiva del Comitè de Beques, que es reserva el dret d’acceptació o no de les sol·licituds.

Per a més informació

Àgata Diego
Responsable d'Admissions de Comunicació
C/e: adiego@uic.es
Tel.: 93 254 18 00

Bases de la convocatòria Curs 2020-2021**

El nombre de beques és limitat. Hi ha dues convocatòries. Per tal d'accedir-hi, és imprescindible complir els requisits següents, que en cap cas no garanteixen la concessió de la beca: 

Requisits acadèmics

  1. Tenir com a mínim un 8* de mitjana a 1r de batxillerat. Pendent d'aprovació
  2. Superar la prova específica de UIC Barcelona per als estudis de Comunicació en la convocatòria corresponent de les Beques d'Excel·lència Acadèmica.

Requisits econòmics

Cap.

Per raons que ja s’han assenyalat, i tenint en compte que es vol premiar el talent i l’esforç, la participació al programa de beques no té en compte cap requisit pel que fa a la situació econòmica personal o familiar.

Procediments i terminis

Cal emplenar la sol·licitud d'admissió i també cal entregar el certificat acadèmic de primer de batxillerat i una fotocòpia del DNI, per correu electrònic (adiego@uic.es), per correu postal certificat, o bé físicament al Campus Barcelona dins l'horari de la Universitat.

La presentació de la sol·licitud inclou la inscripció a la prova específica d'accés a la convocatòria de Beques d'Excel·lència Acadèmica, que tindrà lloc al Campus Barcelona (c/ Immaculada, 22).

Vegeu les dates de lliurament o enviament de la documentació i la data de les proves a l'apartat corresponent al calendari.

(*) Pendent d'aprovació

(**) Normativa pendent d'aprovació pel curs 20-21.