Foros 2019 | Daniele Giglioli: És la víctima l’heroi del nostre temps?

Conferència
Comparteix aquesta informació
25/02/1919:00h

Daniele Giglioli, professor de Literatura Comparada a la Universitat de Bèrgam (Itàlia), participarà el proper 25 de febrer al cicle Foros de UIC Barcelona School of Architecture, organitzat amb la col·laboració de BBConstrumat i dirigit pels professors Guillem Carabí i Fredy Massad. Daniele Giglioli, que acaba d’editar en espanyol l’assaig recent Crítica de la víctima (editorial Herder) oferirà una ponència titulada “És la víctima l’heroi del nostre temps?”

En la ponència, reflexionarà sobre la victimització de la societat contemporània que, per l’autor, és fruit de la desorientació que patim actualment els individus. “Mai en el transcurs de la història, la humanitat ha viscut un temps tan radicalment contrarevolucionari. El fet que la víctima hagi evolucionat en un exemple a seguir mostra una profunda desorientació”. 

Foros, cicle anual de conferències sobre arquitectura, s’articula en aquesta nova edició sota el títol “Identities” (“Identitats”). El programa del cicle pretén contribuir al debat sobre el concepte d’identitat en l’exercici de l’arquitectura contemporània, fortament marcada per les tendències de la globalització actual. 

Idioma: Italià, amb traducció simultània a l'anglés

Accés gratuït 

Aula Magna
UIC Barcelona School of Architecture