L'arquitecte Jacobo García-Germán apadrina la graduació d'Arquitectura

26/07/19
Comparteix aquesta informació

L'acte va tenir lloc divendres passat a l'Aula Magna

L'arquitecte Jacobo García-Germán apadrina la graduació d'Arquitectura

El 18 de juliol es va celebrar el solemne acte de graduació dels dotze alumnes sortints de la promoció 2018-2019 de UIC Barcelona School of Architecture. L'obertura oficial de l'esdeveniment va anar a càrrec del director de l'escola, Josep Lluís i Ginovart, qui va agrair la presència de familiars dels alumnes i professors de l'escola.

Després del discurs de benvinguda, va intervenir Raquel Colacios, coordinadora d'Alumnat que va afirmar que la feina dels graduats pot generar un impacte molt positiu en la societat i en el planeta. “Us hem donat les eines per exercir la professió en aquesta nova etapa”, va explicar, “heu de fer ús d'aquestes eines amb responsabilitat en un món que s'enfronta a reptes clau en el futur”.

La lliçó magistral de l'acte de graduació la va impartir, aquest any, el Dr. Jacobo García-Germán, arquitecte i professor de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Madrid, i guanyador de prestigiosos premis a escala internacional, com el Premi FAD o la Selecció del Premi Mies van der Rohe. En el discurs va animar els estudiants a conservar el seu esperit emprenedor. “El perfil arquitectònic i el camí que adopteu cadascun de vosaltres és singular, únic”, va assegurar, “al final el més important és que conserveu l'impuls universitari”.

A continuació, van intervenir en nom dels alumnes els delegats de la promoció Nieves Blakstad i Genís Vilalta, que van agrair als professors tot l'esforç que els han dedicat durant cinc anys. “La vida es veu diferent amb les ulleres d'un arquitecte, però mai oblidarem que la formació que ens heu donat és per i per a les persones”, van confessar.

Josep Lluís i Ginovart va ser l'encarregat de clausurar l'acte. Després del seu discurs, es va cantar el tradicional Gaudeamus Igitur i, posteriorment, alumnes, pares i professors van celebrar conjuntament la graduació amb un pica-pica al jardí de UIC Barcelona.