Anglès

L’objectiu del Servei d’Idiomes és millorar el coneixement de llengües estrangeres de tota la comunitat universitària de la UIC, i del català i castellà per a l'alumnat internacional.

Oferim cursos d’anglès, de català i castellà per a estudiants internacionals presencials, semipresencials i en línia.

A més, oferim assessorament per a l’aprenentatge de l’anglès i disposem de recursos lingüístics per a redactar textos en anglès per a tota la comunitat universitària.

El Servei d’Idiomes de la UIC publica convocatòries d’ajuts adreçats al professorat per a l’elaboració, correcció i traducció de material docent i de recerca. L’objectiu d’aquestes convocatòries és afavorir la disponibilitat del material docent i de recerca en anglès, especialment en els estudis de primer i segon cicles de la UIC, i garantir-ne la qualitat lingüística i terminològica.

El Servei d’Idiomes de la Universitat Internacional de Catalunya està acreditat per l’Asociación de Centros de Lengua en la Educación Superior (ACLES) per avaluar la competència en anglès com a centre examinador per al Certificat de Llengües de les Universitats de Calalunya (CLUC).

Si vols saber-ne més contacta amb nosaltres a idiomes@uic.es