Arrenca la primera edició del Master's Degree in Architecture and Design Business Management

09/10/19
Comparteix aquesta informació

El programa forma professionals de l'arquitectura i de l'àmbit creatiu en el coneixement del món empresarial

Arrenca la primera edició del Master's Degree in Architecture and Design Business Management

El 27 de setembre passat va tenir lloc la presentació oficial de la primera edició del Master's Degree in Architecture and Design Business Management de UIC Barcelona School of Architecture, dirigit per la doctora arquitecta, Maria Isabel Gabarró. Divuit estudiants, procedents de quinze països diferents, van començar el curs i van participar, durant la jornada, d'una sèrie d'activitats de team building orientades a cohesionar el grup. L’endemà, els alumnes van fer una ruta per Barcelona per conèixer alguns referents de l'arquitectura de la ciutat, com el Museu del Disseny de Barcelona, la biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra-Dipòsit de les Aigües, el mercat de Santa Caterina, el Palau de la Música Catalana, l'Antic Teatre o l'Ateneu Barcelonès, entre d’altres. 

El Master's Degree in Architecture and Design Business Management és un programa orientat a professionals de l'àmbit creatiu que vulguin adquirir un coneixement sòlid de l'àmbit empresarial per poder gestionar un negoci amb èxit o per incorporar-se a companyies del sector de la construcció i del disseny. El programa disposa de tres socis per cada mòdul. El primer, dedicat a la idea creativa, té la col·laboració del BCD - Barcelona Centre de Disseny; el segon, vinculat al producte, el de l'empresa de disseny Santa & Cole; i el tercer, centrat en l'àmbit del real estate, té el suport del grup immobiliari internacional CBRE.

“El màster permet formar professionals polivalents, que sàpiguen treure el millor partit de dos mons inevitablement oposats, com són el tècnic i l'empresarial”, destaca Maria Isabel Gabarró.  

El programa acadèmic del màster preveu visites tècniques a alguns dels referents de l'arquitectura de Barcelona, com la Sagrada Família, visites a empreses de referència com Autodesk o HP i lliçons magistrals a càrrec de professionals de prestigi, entre els quals hi ha els famosos dissenyadors Gerard Sanmartí, al capdavant de la Granja Design, i Javier Mariscal, creador del Cobi, la mascota oficial dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.