UIC Barcelona presenta la seva oferta acadèmica al Saló de l’Ensenyament i al Saló Futura

20/03/19
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona presenta, un any més, l’oferta acadèmica de grau a la trentena edició del Saló de l’Ensenyament, que té lloc a la Fira de Barcelona des d’avui fins al 24 de març. La Universitat també serà present al Saló Futura per donar a conèixer l’oferta de màster i postgrau, del 22 al 24 de març.

UIC Barcelona presenta la seva oferta acadèmica al Saló de l’Ensenyament i al Saló Futura

El Saló ha estat inaugurat oficialment aquest matí per l’Hble. Sr. Josep Bargalló i Valls, conseller d’Ensenyament, i per l’Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. En la seva visita institucional a l’estand de la Universitat, la consellera, Àngels Chacón, ha destacat “la qualitat dels estudis de UIC Barcelona”. 

En total, UIC Barcelona presenta setze titulacions. Destaca, en la seva oferta, el Grau en Bioenginyeria, únic a Espanya, que el curs vinent serà la tercera promoció. També es consolida el Grau en Psicologia, que ha iniciat les classes aquest curs i que ha estrenat la nova Clínica Universitària en Psicologia i Psiquiatria Support a les mateixes instal·lacions del Campus Sant Cugat.  

D’altra banda, es fa patent la internacionalitat de la Universitat en l’aposta per les dobles titulacions internacionals, en total 27, amb universitats com IONA College (Nova York), UCLA (Los Angeles) o Birbeck (Londres). Sobre aquesta última, dissabte un representant de la universitat anglesa donarà informació concreta dels dobles graus en ADE + Economics, ADE + Financial Economicsi ADE + Marketing que UIC Barcelona té amb la universitat londinenca. 

Una de les novetats d’enguany és el trasllat de la Facultat d’Educació al Campus Sant Cugat que tindrà lloc el curs vinent. Aquest moviment fomentarà la sinergia entre educació i salut, que es farà palesa en dos dobles graus: Psicologia amb Educació Primària i Psicologia amb Educació Infantil, en els quals ja s’està treballant. En l’oferta de dobles titulacions també es presenta el doble grau en Humanitats i Periodisme. 

Per acabar, també es donaran a conèixer dues propostes especials: el Summer UIC Barcelona, que aquest estiu celebra la tercera edició. Dirigit a alumnes de batxillerat i primers cursos de grau, el Summer tindrà lloc del 8 al 12 de juliol i oferirà nou itineraris. I el nou Campus de l’Experiència, dirigit a alumnat sènior, que demà es presentarà en una jornada a la Universitat i que aquest curs comença un mòdul introductori.  

Saló Futura 

A partir de divendres, UIC Barcelona serà present al Saló Futura. Hi presentarà l’oferta en matèria de màsters, postgraus i doctorats. Com a novetats destaquen, en l’àmbit jurídic, el nou Postgrau d’Especialització en Compliancei Ciberseguretat, i en les dobles titulacions amb el Màster Universitari en Advocacia se suma el Postgrau en Corporate Mergers & Acquisitionsque s’imparteix a les mateixes oficines d’EY.

En arquitectura, es consolida el Màster Internacional en Disseny i Gestió de la Resiliència de la Ciutat, impartit juntament amb Urban Resilience Research Network (URNet) i que ha iniciat les classes aquest curs. 

Finalment, en l’àmbit de la salut, el curs vinent es posa en marxa el nou Màster Universitari en Urgències i Emergències Sanitàries, que permetrà als professionals graduats en Medicina i Infermeria adquirir les competències necessàries en l’àmbit de les urgències hospitalàries i extrahospitalàries.