L’artista Cinta Vidal inaugura un mural a UIC Barcelona

23/05/19
Comparteix aquesta informació

El rector de UIC Barcelona, el Dr. Xavier Gil, va inaugurar ahir a la tarda l’obra Universitas que l’artista Cinta Vidal ha pintat al Campus Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona).

L’artista Cinta Vidal inaugura un mural a UIC Barcelona

La intervenció artística s’ha fet en dos espais diferenciats de la Universitat: la porta d’entrada al Campus Barcelona i la façana d’entrada a l'Aula Magna. L’obra representa la Universitat com un espai generador de coneixement, i ho fa a partir d’una composició dinàmica que juga amb la perspectiva i la gravetat dels elements. S’hi representen les diferents disciplines que s’imparteixen a UIC Barcelona i l’estudi en general, a més a més de la diversitat de la comunitat universitària.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme amb UIC Barcelona School of Architecture i s’emmarca en el projecte “Impars” de UIC Barcelona, que aposta per l’art contemporani i impulsa el talent de la comunitat creativa.  

Cinta Vidal

Barcelona, 1982. És il·lustradora i muralista. Amb 16 anys es va començar a formar al Taller d’Escenografia Castells Planas. Va estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Ha guanyat els Premis Gràffica 2018. Ha col·laborat amb les galeries Thinkspace Gallery a Los Angeles, Arts Projects Gallery a Hong Kong, Colossal a Chicago o Beinart Gallery a Austràlia. Actualment, treballa com a freelance per a agències publicitàries i particulars.