11 universitats competeixen als Campionats d'Espanya universitaris Bàsquet 3x3

20/05/14
Comparteix aquesta informació

La competició, en aquesta edició liderada per la UIC, tindrà lloc el cap de setmana del 24 i 25 de maig al Moll de la Marina de Barcelona.

11 universitats competeixen als Campionats d'Espanya universitaris Bàsquet 3x3

Onze universitats de tot Espanya competeixen el cap de setmana del 24 i 25 de maig als Campionats d’Espanya universitaris Bàsquet 3x3, en modalitat masculina i femenina, que es desenvoluparan al Moll de la Marina de Barcelona. En concret, hi competiran 9 equips masculins i 5 de femenins.

L’esdeveniment, liderat en aquesta edició per la Universitat Internacional de Catalunya, rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Consell Superior d’Esports, el Comitè Espanyol d’Esport Universitari (CEDU), la Federació Catalana de Basquetbol, Esport Català Universitari (ECU), i el patrocini d’Spalding, RedSport, Coca-Cola i Gymadvisor.com.

El lliurament de premis, en què hi haurà representants de les institucions implicades, es farà el proper diumenge 25 de maig a les 14.00 h a les mateixes instal·lacions situades al Moll de la Marina .

Universitats que participen al torneig:

Universidad Católica San Antonio de Murcia; Universidad de León; Universidad de Málaga; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat de Vic; Universitat Internacional de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra y Universitat Ramon Llull.