350 persones a la sessió Welcome Day

18/11/16
Comparteix aquesta informació

El dissabte 12 de novembre, 350 persones van acudir a la sessió de benvinguda que UIC Barcelona prepara perquè les famílies dels nous alumnes puguin conèixer de primera mà els professors i les instal·lacions del centre acadèmic. 

 

350 persones a la sessió Welcome Day

La jornada es va dividir en dues parts: la primera va ser conjunta amb totes les titulacions al campus de Barcelona i la segona es va fer a les diferents facultats. Les famílies es van traslladar al campus de Sant Cugat amb autobús.

La sessió de benvinguda va començar amb les intervencions del rector i de la vicerectora de Comunitat Universitària, en les quals van fer menció especial als valors que configuren la identitat de UIC Barcelona, així com la internacionalització, els dobles graus, els graus en anglès que s’ofereixen i la importància que tenen les activitats extraacadèmiques en la formació dels estudiants.

Més tard els alumnes i els familiars van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions i rebre informació sobre les diferents titulacions. Al Campus Barcelona es van fer visites guiades al Digital Media Studios de la Facultat de Comunicació i les aules de la School of Architecture. Al Campus Sant Cugat van poder veure els gimnasos de Fisioteràpia, la nova biblioteca, el Laboratori d'Habilitats i Simulació Clínica i l’osteoteca.

Cal destacar les activitats que van preparar els alumnes de la Facultat de Dret: un judici simulat a la sala de vistes, i estudiants de la  School of Architecture, que van organitzar un concert de música pop, rock i folk. 

Welcome Day 2016