Més de 550 alumnes estrenen curs al Campus Sant Cugat

28/09/18
Comparteix aquesta informació

A les titulacions ja existents de l’àmbit de la salut, s’hi sumen Psicologia i Ciències Biomèdiques i amplien l’oferta docent del campus.

Més de 550 alumnes estrenen curs al Campus Sant Cugat
El Campus Sant Cugat ha donat la benvinguda a més de 550 nous alumnes que inicien aquest curs els estudis universitaris. Amb l’arribada del curs 2018-2019, la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ha crescut amb dues noves titulacions: Psicologia i Ciències Biomèdiques. A més a més, amb l’obertura de Support Clínica Universitària de Psicologia i Psiquiatria, el Campus Sant Cugat disposa d’una nova clínica docent a les seves instal·lacions.
 
Les dues noves titulacions neixen amb l’objectiu de formar professionals de l’àmbit de la salut que puguin donar resposta a les necessitats actuals de la societat. En aquest sentit, els alumnes de Psicologia aprendran des del primer dia la importància de tractar el pacient de manera integral i podran veure casos reals en la recentment estrenada clínica universitària. Per la seva banda, els estudiants de Ciències Biomèdiques coneixeran a fons el funcionament del cos humà i descobriran les patologies humanes, la qual cosa els permetrà avançar en la recerca per tractar-les.