78 alumnes d'ESO i de Batxillerat certifiquen el nivell B1 d'anglès a les nostres instal·lacions

10/05/17
Comparteix aquesta informació

L’Aula Magna de la Universitat va acollir el dia 5 de maig 78 alumnes de centres de tot Catalunya per fer la prova escrita que certifica el nivell B1 d’anglès. L’Institute for Multilingualism de UIC Barcelona, amb la col·laboració de Richmond —divisió especialitzada en materials per a l’ensenyament en anglès del Grupo Santillana—, impulsen la certificació d’aquest nivell d’anglès per a alumnes d’ESO i Batxillerat.

78 alumnes d'ESO i de Batxillerat certifiquen el nivell B1 d'anglès a les nostres instal·lacions

Les proves certifiquen el nivell B1 a partir dels materials Richmond: High Achievers i Fast Track. La part escrita de l’examen, de tres hores i mitja, consisteix en una prova de comprensió lectora, una altra de comprensió auditiva i una d’expressió escrita. Aquesta part escrita de la prova és la que va tenir lloc a les instal·lacions de UIC Barcelona. La part oral de l’examen es fa als respectius centres dels alumnes, a on es desplaça el professorat de l’Institute for Multilingualism.

Ja és el segon curs que s’ha impulsat la segona edició per a la certificació del nivell B1 en el mateix format: prova escrita presencial a UIC Barcelona i prova oral als centres dels alumnes.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’Aula Innovation in English Language Teaching Santillana UIC,que dirigeix la Dra. Helena Roquet, directora de l’Institute for Multilingualism.