Alba Espot: «Cal que l'educador sigui cada dia més savi»

22/06/15
Comparteix aquesta informació

El 18 de juny passat, a l’Aula Magna de UIC Barcelona, es va celebrar el solemne acte de graduació dels alumnes d’Educació Infantil. La padrina d’enguany va ser l’Alba Espot, presidenta de Catalunya del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació.

Alba Espot: «Cal que l'educador sigui cada dia més savi»

Alba Espot va animar els graduats –ja mestres– a seguir estudiant i a formar-se permanentment. “Aquesta és la primera graduació. Després vindran els màsters, postgraus… perquè cal que l’educador sigui cada dia més savi”. També va remarcar la importància de ser universitari, i va assegurar que “les persones que han passat per la universitat tenen eines per controlar molt millor la seva vida”.

Perquè els alumnes se’n fessin a la idea, Espot va dir als nous graduats que “tot i estar a prop de la jubilació, encara tinc la necessitat de formar-me permanentment. Això no s’acaba mai”.

D’altra banda, les delegades de curs, Gemma Alamo i Núria García Montes, en representació dels nous graduats, van afirmar que aquell acte no era el final, sinó l’inici d’un projecte de futur, de vida.

Finalment, Enric Vidal, degà de la Facultat d’Educació de UIC Barcelona, va dir als protagonistes de la jornada que no perdessin mai “les ganes d’aprendre a aprendre. I aprendre a ser millors referents per als vostres alumnes i les seves famílies”.