Albert Moya presenta les seves últimes línies d’investigació a un congrés internacional sobre l’art

28/04/17
Comparteix aquesta informació

El Dr. Albert Moya, vicedegà de la Facultat d’Humanitats, va participar al III Congrés Internacional “Para qué arte”, que va tenir lloc a Granada del 30 de març a l’1 d’abril de 2017.

Albert Moya presenta les seves últimes línies d’investigació a un congrés internacional sobre l’art

El Congrés, que es va dur a terme durant tres dies a la seu del Carmen de la Victoria, a la Universitat de Granada, va congregar nombroses figures nacionals i internacionals del món de l’estètica i la teoria de l’art actual com Georg Bertram, de la Universitat Lliure de Berlín; Federico Vercellone, de la Universitat de Torí; Gerard Vilar, de la Universitat Autònoma de Barcelona, o Alessandro Bertinetto de la Universitat d’Udine, entre d’altres. Així com investigadors de disciplines estètiques i artístiques de totes les universitats espanyoles. El congrés tenia com a temàtica central els conceptes d’autonomia i valor de l’art.

El Dr. Moya hi va presentar una ponència relacionada amb una de les seves últimes línies de recerca que fa referència als límits de l’art i a les estructures de resistència de les quals l’art hauria de fer ús per reivindicar la peculiaritat, el valor i l’autenticitat de l’experiència artística davant els reptes que li presenten nombrosos factors desestabilitzadors de les societats actuals.