Alberto T. Estévez participa com a ponent a ‘Zilele Arhitecturii 2016: Creative Research’

26/07/16
Comparteix aquesta informació

Alberto T. Estévez, professor de Projectes i director del Màster en Arquitectura Biodigital de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​ha estat convidat a impartir una conferència a “Zilele Arhitecturii 2016: Creative Research”.

Alberto T. Estévez participa com a ponent a ‘Zilele Arhitecturii 2016: Creative Research’

Sota el títol “Biodigital Architecture & Genetics”, el professor Estévez va presentar els projectes de recerca i docència que porta a terme en el grup de recerca i el Màster en Arquitectura Biodigital de l’escola. En aquest acte també hi van participar els professors de la School of Architecture The Bartlett UCL, l’AA School of Architecture, el grup de recerca Hyperbody de la Facultat d’Arquitectura de la Universitat Tècnica de Delft o l’ITKE de la Universitat de Stuttgart, entre d’altres.

Les jornades organitzades per la Universitat Tècnica de Cluj-Napoca van tenir lloc a Cluj-Napoca, Romania, del 20 al 26 de juny de 2016. L’objectiu de “Zilele Arhitecturii 2016: Creative Research” és promoure la importància de l’arquitectura i acostar-la al públic en general, sigui quina sigui l’edat o l’especialitat que tinguin.