Alberto T. Estévez participa en el GCKE-2016, el SIGraDi 2016 i la Jornada Final del Congrés d’Arquitectura del COAC

25/11/16
Comparteix aquesta informació

El professor Alberto T. Estévez, vicerector-gerent de UIC Barcelona, ha presentat una ponència convidada a Qingdao (Xina), en el 3rd Annual Global Congress of Knowledge Economy, el GCKE-2016, titulada “Green is not a Colour: Biodigital Architecture & Genetics”. Durant la seva ponència va exposar, entre altres temes, el concepte d’“ecologia integral” com una necessitat planetària urgent.

Alberto T. Estévez participa en el GCKE-2016, el SIGraDi 2016 i la Jornada Final del Congrés d’Arquitectura del COAC

Així mateix, ha presentat tres comunicacions al SIGraDi 2016, el XX Congrés de la Societat Iberoamericana de Gràfica Digital, a Buenos Aires (Argentina), titulades “Del microscopio electrónico a la estrategia digital en arquitectura”, “Entre el pensar y el hacer avanzados” y “TransSynaesthesia”. La primera, amb el professor Diego Navarro com coautor, i les altres dues, amb la professora Daniela Frogheri, a qui dirigeix la tesi doctoral.

D’altra banda, en el marc del Congrés d’Arquitectura 2016, organitzat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, també ha presentat a la Jornada Final del Congrés les conclusions de dues ponències més: “De lo biológico y digital en la arquitectura” y “El sentido (de la vida) del arquitecto”.