Alfred García grava el seu nou videoclip al plató de UIC Barcelona amb professors de la Universitat

10/12/18
Comparteix aquesta informació

Geoffrey Cowper dirigeix el videoclip en el qual també han participat Isabel Villanueva com a mànager d'Alfred, el tècnic Óscar Sueiro en la supervisió del plató, i l'alumna de quart de Comunicació Audiovisual Nadia Salmerón

Alfred García grava el seu nou videoclip al plató de UIC Barcelona amb professors de la Universitat

El cantant i estudiant de Comunicació Audiovisual Alfred García ha gravat el videoclip del primer senzill de l'àlbum 1016 al plató de UIC Barcelona envoltat de professors de la Facultat de Ciències de la Comunicació. 

El professor de UIC Barcelona Geoffrey Cowper ha estat l’encarregat de posar-se darrere les càmeres per dirigir el vídeo titulat “De la Tierra hasta Marte”. Un senzill pel qual el plató de la Facultat s’ha convertit en una habitació des de la qual Alfred, guitarra en mà, relata el seu univers particular. 

Durant la gravació, Cowper ha treballat al costat del tècnic audiovisual de UIC Barcelona Óscar Sueiro, encarregat de supervisió del plató, i amb l'alumna de quart de Comunicació Audiovisual Nadia Salmerón. També hi ha participat la professora de la Facultat i mànager del cantant, Isabel Villanueva, entre d’altres professionals.