Alumnes de Comunicació Audiovisual participen a ‘MeetingDoc – Psoriasis’

30/10/15
Comparteix aquesta informació

El programa “MeetingDoc  Psoriasis” pretén generar i difondre contingut audiovisual de tall documental relacionat amb el món de la psoriasi i l’artritis psoriàsica, a partir de la trobada entre alumnes, artistes i pacients.

Alumnes de Comunicació Audiovisual participen a ‘MeetingDoc – Psoriasis’

L’objectiu principal és la divulgació sobre els factors que envolten la malaltia, així com donar veu als qui pateixen psoriasi o artritis psoriàsica en el seu dia a dia. Tot això, a través d’una mirada cinematogràfica documental, lliure i creativa dels seus creadors.

El projecte s’emmarca dins de l’assignatura Documental, que correspon al 4t curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona, impartida pel Dr. Ricard Mamblona, en la qual s’integrarà una sessió informativa sobre psoriasi a càrrec de Celia Marín Rancel, presidenta de l’associació espanyola de pacients de psoriasi i artritis psoriàsica Psoriasis en Red i membre de la Junta Directiva d’EUROPSO, la federació europea d’associacions de pacients de psoriasi.

El resultat d’aquestes obres podran formar part del II Festival Internacional de Curtmetratges i Art sobre Malalties, FICAE 2016, així com servir per a l’ús divulgatiu i científic que tant el festival com Psoriasis en Red i EUROPSO puguin difondre a través de les seves plataformes i activitats de comunicació programades en el marc de la malaltia en qüestió.

Col·laboren en aquest projecte la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona , la Càtedra Art i Malalties de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, Psoriasis en Red, DocMe Films i el Festival Internacional de Curtmetratges i Art sobre Malalties (FICAE).