Alumnes de dos màsters de la Facultat afronten un comitè d’inversions

21/12/17
Comparteix aquesta informació

El 13 de desembre passat, alumnes del Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity i del Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció van viure una intensa jornada en la qual van presentar i van justificar les seves tesis d’inversió a partir de tres casos reals.

Els alumnes del Master’s Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity i del Màster Universitari en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials es van convertir per un dia en analistes d’inversions i van presentar les seves tesis davant d’un comitè  format per tres experts.

El director de Mediterrania Capital Partners, Albert Alsina; el director d’Inversions d’ICF Capital, Adrià Torrelles, i el soci responsable de Private Equity de KPMG a Espanya, Fernando García, van ser els tres experts que durant tot un dia van assistir a les presentacions dels alumnes per després valorar les tesis d’inversió de cada grup i posar una nota a cada un.

L’objectiu dels alumnes que van participar en aquesta activitat pionera en la Facultat va ser posar-se en la pell d’un analista d’Inversions de Mediterrania Capital Partners. Així, van presentar i justificar la tesi al Comitè d’Inversions en relació amb les propostes prèviament distribuïdes a classe. Els quatre grups van tenir 15 minuts de presentació i uns 10 minuts més de preguntes per grup i valoracions.