Alumnes de la Facultat visiten la seu de la Conselleria d'Ensenyament

06/12/13
Comparteix aquesta informació

Els alumnes de la Menció d'Organització i Direcció van visitar el 3 de desembre passat la seu de la Conselleria d'Ensenyament, on van conèixer de primera mà el funcionament de l'administració educativa.

Alumnes de la Facultat visiten la seu de la Conselleria d'Ensenyament

Al llarg de la visita van poder parlar amb alguns dels representants de la Conselleria, que van fer un repàs de les principals funcions que des d’aquesta àrea del govern es treballen. Així, en primer lloc, hi va haver una sessió a càrrec del Dr. Joan Mateo, secretari general de Polítiques Educatives del Departament i president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, que va presentar les primeres valoracions de l’informe PISA, que s’acaba de fer públic. Mateo va afirmar, pel que fa a l’informe, que “som on hem de ser, però que hi ha moltes coses per millorar”.

Seguidament, la Sra. Teresa Pijoan, directora general d’Educació Secundària, el Sr. Pol Xart, cap de l’Oficina de Relacions Institucionals de la Conselleria, el Sr. Alberto del Pozo, director general de Recursos Humans, el Sr. Manel Busom, sotsdirector general d’Inspecció, el Sr. Miquel Garcia, director general de Centres Concertats i Privats, i la Sra. Alba Espot, directora general d’Educació Infantil, Primària i Especial, van explicar les seves tasques.