Alumnes de la School of Architecture de UIC Barcelona, premiats per tretzè any consecutiu a Cevisama

10/02/17
Comparteix aquesta informació

El jurat del Concurs de Disseny Ceràmic i de Bany de Cevisama Lab 2017 ha tornat a premiar els treballs dels alumnes de la Càtedra Ceràmica de Barcelona de UIC Barcelona. En concret, s’han endut un primer premi, dos segons premis i un accèssit. És el tretzè any en què UIC Barcelona és valorada i premiada en aquest concurs.

Alumnes de la School of Architecture de UIC Barcelona, premiats per tretzè any consecutiu a Cevisama

Fotografia: Ⓒ Cevisama Lab 

Alexandre Mistrali Betriu va rebre el segon premi en la Categoria A, corresponent a “Productes ceràmics conformats mitjançant premsatge semisec”, per a la proposta “Frame”. Segons el jurat, s’ha valorat “una idea innovadora en la solució de revestiments, amb flexibilitat i cromatisme”.

Laurence Dugardyn va ser la guanyadora del primer premi en la Categoria B, pertanyent a “Productes ceràmics conformats mitjançant altres mètodes”. El seu projecte, “Interwined” “reformula un sistema constructiu tradicional que amb l’ús d’una peça és capaç de crear volumetria emocional”, segons el jurat. El projecte planteja una peça que consisteix en dues parts idèntiques que quan es connecten en formen una de sola que crea una percepció diferent de l’espai i un joc de llums i ombres.

El segon premi en la Categoria B l’ha guanyat Marta Esqueu Casals amb la seva proposta “Paves”. En aquesta ocasió, el projecte soluciona un problema existent en l’ús de material vitri, “sent una proposta amb moltes possibilitats”, segons el jurat. Així mateix s’ha atorgat un accèssit a “Ceramic Branch”, una idea d’Ariadna Martínez que aplica les característiques inalterables de la ceràmica a estructures tradicionals d’ús efímer mitjançant un sol element ceràmic.

El tribunal del concurs estava format per Isabel Navarro, del Col·legi Territorial d’Arquitectes de València; Pedro Díaz, del Col·legi de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana; Carmen Navarro, en representació de l’empresa Grespania; el dissenyador Ximo Roca i la periodista Gemma Tost, de la revista On Disseny.

Els projectes guanyadors s’exposaran entre els pavellons 2 i 4 de Fira de València durant el Cevisama. El lliurament de premis tindrà lloc el divendres 24 de febrer.