Alumnes de quart de Publicitat assessoren el DirCom de La Fageda

27/01/14
Comparteix aquesta informació

Un grup d'alumnes de quart de Publicitat i Relacions Públiques han assessorat el DirCom de La Fageda, Albert Riera, sobre la seva política de comunicació. Aquesta feina de consultoria s'emmarca dins de l'assignatura Aplicacions de la comunicació publicitària, que dirigeix la Dra. Pilar Buil.

Alumnes de quart de Publicitat assessoren el DirCom de La Fageda

Durant el primer semestre d'aquest curs, els alumnes de quart curs han analitzat la marca La Fageda i han proposat diverses accions de comunicació per aconseguir alguns dels objectius estratègics de la direcció de comunicació. En concret, han proposat renovar-ne el branding per aconseguir un major reconeixement de marca , ampliar les accions de màrqueting relacional per tal de tenir més presència a la societat i, finalment, dinamitzar la participació amb els stakeholders en l'entorn digital.

Els alumnes van presentar aquestes accions personalment a l'equip de comunicació de La Fageda durant el matí del divendres 17 de gener passat. Una presentació que van fer a la seu que l'empresa té a la Garrotxa, després de la qual els alumnes van poder visitar les instal·lacions i gaudir d'una agradable tast de productes La Fageda.