Alumnes d’Educació representen la llegenda de Sant Jordi pel #UICSocialDay a la Fundació Estimia

29/04/16
Comparteix aquesta informació

Un grup d’alumnes de la Facultat d’Educació de la nostra universitat van preparar i representar una petita obra de teatre a la Fundació Estimia, en el marc de la “Missió Drac” del #UICSocialDay que es va celebrar recentment.

Alumnes d’Educació representen la llegenda de Sant Jordi pel #UICSocialDay a la Fundació Estimia

Quan el delegat de primer d’Educació Primària, Joan Marty, va explicar als seus companys en què consistia el #UICSocialDay, molts no van dubtar a participar-hi. Mitjançant la “Missió Drac” van visitar la Fundació Estimia i la Fundació Finestrelles per dur a terme activitats relacionades amb la festa de Sant Jordi amb persones amb discapacitat.

Una setmana abans, els alumnes van començar a preparar una petita obra de teatre per representar-la a la Fundació Estimia. Hi van participar alumnes de primer, tant d’Educació Infantil com d’Educació Primària. Durant els dies previs a la representació van fer les disfresses i algun decorat; també van tenir temps d’assajar perquè la posada en escena fos la millor possible.

Tot va anar sobre rodes, però a Sant Jordi, a la princesa, al drac, al rei i al públic, sobretot, se’ls va fer molt curta l’obra i la van repetir per petició popular. L’alumna d’Educació Primària Àngela Juncosa va dir: “Ha estat una experiència molt bona que ens ha ajudat a participar en altres de semblants. Així, te n’adones que sovint és més el que reps que no pas el que tu dones”.

La Fundació Estimia, amb més de 60 anys d’història, té com a missió facilitar el desenvolupament de les persones amb discapacitat i acompanya aquestes persones i les seves famílies en els principals processos de vida.