Alumnes del grau en Publicitat exposen els projectes que han presentat al Festival El Sol

07/05/13
Comparteix aquesta informació

Els creatius Eduard Baldrís i Víctor Gutiérrez van formar el jurat de la presentació a la UIC de les campanyes amb què els alumnes participaran a El Sol, el Festival Iberoamericà de la Comunicació Publicitària, que se celebrarà del 30 de juny a l'1 de juliol a Bilbao.

Alumnes del grau en Publicitat exposen els projectes que han presentat al Festival El Sol

El dilluns 6 de maig els alumnes dels últims cursos de Publicitat i Relacions Públiques van presentar a la Facultat de Ciències de la Comunicació les campanyes publicitàries que han elaborat per a la marca Markham: Premium Indian Tonic Water, amb què s’han presentat al Festival Iberoamericà de la Comunicació Publicitària El Sol.

Després de cada presentació dels tres projectes, els creatius publicitaris Eduard Baldrís, director creatiu de DEC-BBDO, i Víctor Gutiérrez, director de Planificació Estratègica de Havas Media Group, van valorar les propostes dels alumnes i els van indicar els punts que des de la seva experiència professional haurien de millorar amb vista a la presentació al Festival.

L’alumnat ha elaborat les campanyes fora de l’horari lectiu, al llarg del curs, per presentar-se a la categoria “Joves creatius” del Festival. Els tres grups que hi participen han elaborat una campanya de nivell professional en què han desenvolupat tant la fase de recerca com la fase creativa i la planificació de mitjans. Cada grup, a més, ha rodat i editat un espot segons el brífing de Markham.

L’alumnat ha estat coordinat pel professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació Pablo Medina i ha comptat amb l’ajuda tècnica d’Óscar Sueiro, responsable tècnic de Digital Media Studios de la UIC, i amb l’orientació de Juan Pablo Huizi, dissenyador gràfic i professor associat del Grau en Publicitat i Relacions Públiques.

L’activitat és una iniciativa més de la Facultat de Ciències de la Comunicació per connectar la Universitat amb l’empresa i els alumnes, amb el seu sector professional.