Els alumnes d’Educació Primària visiten la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat

10/11/17
Comparteix aquesta informació

Durant l’assignatura de la professora Maria Pujol, Didàctica de les Llengües i la Literatura, els alumnes del grup de nit del grau en Educació Primària (els que cursen la doble titulació) van conèixer de primera mà la biblioteca infantil Rosa Sensat.

Els alumnes d’Educació Primària visiten la biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat

Durant la visita, que es repetirà el 18 de desembre amb el grup de matí, Amàlia Ramoneda, bibliotecària de la secció infantil i juvenil, els va presentar la biblioteca en general i, més concretament, la seva secció.

Ramoneda els va fer un recorregut pels diferents serveis que ofereixen als mestres (maletes de llibres, seminaris de bibliografia, clubs de lectura i altres projectes) i les característiques de la biblioteca, com el particular sistema de classificació de llibres que han adoptat i les activitats que organitzen per als diferents públics. En algunes ocasions, la bibliotecària va acompanyar les explicacions amb la lectura d’alguns llibres en concret.

La formació que reben els alumnes amb aquesta visita s’emmarca en el projecte d’aprenentatge servei (ApS) que repercutirà en un servei a la comunitat —centres diaris que acullen els nens en horari no escolar vinculats amb la Fundació Catalana de l’Esplai— per explicar contes a col·lectius de risc social.