Dos alumnes de UIC Barcelona aconsegueixen el primer lloc als PCU Games

06/05/19
Comparteix aquesta informació

Els alumnes Héctor Aza, de primer de Periodisme, i Paula Aza, de Fisioteràpia, han aconseguit el primer lloc en els Panathlon Club Universities (PCU) Games 2019. Es tracta d'un esdeveniment que es va celebrar a Anvers, Bèlgica, entre els dies 24 i 27 d'abril. A més a més, un alumne de Fisioteràpia ha estat escollit per disputar els BEST 2019 amb la selecció catalana universitària.

Dos alumnes de UIC Barcelona aconsegueixen el primer lloc als PCU Games

Tots dos alumnes van ser escollits per participar, amb la selecció catalana universitària de bàsquet, en aquests tornejos a nivell internacional. De fet, l'any passat la selecció catalana també va obtenir la victòria en el torneig en vèncer en la final l'Iran. 

A més a més, l'alumne Ugo Aitsahalia, de segon de Fisioteràpia, també participarà en un torneig internacional. La selecció catalana universitària d'handbol l’ha escollit per disputar el torneig Belgrad Sport Tournament (BEST) 2019, que se celebrarà a Sèrbia, entre el 16 i el 19 de maig. 

El PCU Games és un torneig que té l'objectiu d'oferir als estudiants una plataforma en què l'esport és considerat un instrument valuós per desenvolupar la interacció i l'experiència internacional. Per la seva banda, el BEST és un torneig que, des de 2007, reuneix joves universitaris de tot el món per competir en diversos àmbits de l'esport perquè puguin aprendre sobre altres països i les seves cultures, i puguin fer bones amistats.