Alumnes del PEA participen en una nova ‘Consulting Competition’ sobre tecnologia i innovació universitària

12/01/18
Comparteix aquesta informació

Els estudiants amb més bon expedient acadèmic van participar en aquesta prova centrada en dos projectes. Dels vuit equips, dos van guanyar el concurs en la seva categoria.

El 14 de desembre passat, els alumnes del Programa d’Excel·lència Acadèmica (PEA) de UIC Barcelona van formar vuit equips per participar en la nova sessió de la Consulting Competition. Aquesta jornada busca acostar el món empresarial als estudiants a través d’una competició en què les estratègies i el treball en equip tenen premi.

El primer projecte es centrava en l’aplicació de la tecnologia a mitjans de transport per desenvolupar noves idees de negoci. El segon, en la consultoria per aplicar accions estratègiques a entorns universitaris.

De tots els participants, l’equip guanyador del primer projecte va ser el de Jaime Asens, Josep Santasusana, Josep Viñolas, Josep Maria Farrés, Maria Charaf-Eddine i Sara Cáceres. El jurat que va valorar aquesta categoria estava format pels experts Carles Escribano, Alice Aguiar i Adrián Guerrero.

El segon equip que va guanyar la Consulting Competition estava format pels alumnes Anna Viñals, Laura Arce, Ivo Durán, David Chasco i Mateo García. En aquest cas, el jurat el formava Luis Jover, Noelia Jiménez-Asenjo i Sofía Alcibar.

De tots els projectes presentats es va avaluar la dificultat del repte, el treball en equip, la claredat i realisme de les solucions plantejades i la presentació.