Els alumnes de quart curs d’Infermeria realitzen una simulació a l’exterior del Campus Sant Cugat

06/11/18
Comparteix aquesta informació

Es tracta de la primera simulació d’alta complexitat que es porta a terme fora de les instal·lacions del Centre Integral de Simulació Avançada, i s’emmarca dins de la temàtica Gestió d’emergències

Els alumnes de quart curs d’Infermeria realitzen una simulació a l’exterior del Campus Sant Cugat
El 26 d’octubre els jardins del Campus Sant Cugat es van convertir en l’escenari de la primera simulació en exterior realitzada pels alumnes de quart curs del Grau en Infermeria. Com a part de l’assignatura Gestió d’Emergències, coordinada pel professor Ramón Pedrosa, els participants van dissenyar i preparar un cas centrat en un accident al carrer per a la resta de companys. Amb l’ajuda d’actors, els alumnes van escenificar un accident de trànsit amb dues víctimes greus. Organitzats en dos equips, van dur a terme les accions necessàries per a una correcta valoració primària de manera ràpida i eficient.   
 
En finalitzar la simulació, els participants van compartir l’experiència amb els actors i la resta d’alumnes. Els docents van valorar les competències executades en relació a la valoració correcta del pacient així com al maneig dels incidents sorgits durant el desenvolupament del cas.
 
Aquesta iniciativa és la primera simulació d’alta complexitat, amb monitorització avançada del pacient i actors reals, que realitza el Departament d’Infermeria fora de l’entorn del Centre Integral de Simulació Avançada.