Antoni Mora, nou degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials

25/07/13
Comparteix aquesta informació

El fins ara vicedegà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, el professor Antoni Mora, ha estat nomenat degà de la mateixa Facultat, en substitució del Dr. Miquel Bastons, que fou nomenat fa sis anys. Al professor Mora el substitueix el Dr. Pedro García del Barrio.

Antoni Mora, nou degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials

De la gestió duta a terme per Bastons, el nou degà en destaca el nivell d’exigència tant del professorat com de l’alumnat, que s’ha anat incrementant en els darrers anys. Alhora, dóna molta importància a les tres formes de fer ADE que ofereix la UIC i que “han estat innovadores pel que fa a la competència”.

Precisament, el professor Mora vol donar un nou impuls a aquests dos aspectes “per –segons explica–fer augmentar encara més el nivell dels nostres alumnes i consolidar definitivament la demanda de les diferents línies d’ADE, i donar una nova empenta als nostres postgraus, mirant d’internacionalitzar-los i oferir el millor que tenim”.

En aquest sentit el Dr. Mora té molt clar que ha de fer una aposta contundent: “La meva intenció és convertir la UIC en un dels referents dins del mercat universitari català, amb una oferta encara més internacional”.

Antoni Mora Corral és professor de la UIC pràcticament des dels inicis. Ha col·laborat en diversos projectes de recerca públics i privats. Els seus principals interessos de recerca són l’economia de l’educació i l’economia de la salut, i ha publicat en revistes nacionals i internacionals de renom.