«Aquí hay empleo», nou llibre de Consuelo León

10/03/17
Comparteix aquesta informació

Escrit en coautoria amb Amparo Díaz-Llairó, Consuelo León en aquesta obra aborda els grans dilemes del futur del mercat laboral: digitalització, robotització i dualitat en els contractes de treball.

«Aquí hay empleo», nou llibre de Consuelo León

Les autores s’endinsen més en la importància de crear una marca personal —presència intencionada, clara i definida a la xarxa— clau en el 90 % dels processos de selecció de personal. La definició dels nostres objectius personals i professionals i l’elaboració d’un currículum clar, concís i atractiu, constitueixen fases imprescindibles per a l’èxit en la recerca de feina.

El llibre es proposa acompanyar el lector en aquest procés també quan es tracti d’una reorientació professional. Estratègies per fer una bona entrevista telefònica o personal, l’ús del llenguatge verbal i no verbal i la importància de tècniques complementàries com la de l’elevator pitch o discurs de l’ascensor, fan d’aquesta obra editada per Edicions Piràmide un text imprescindible per als qui pretenen, a més a més, conèixer de primera mà l’opinió dels cercatalents de les principals empreses de selecció del moment.