Arriba el #SummerUICBarcelona

26/06/17
Comparteix aquesta informació

Per primer cop, UIC Barcelona organitza, entre el 10 i el 14 de juliol, una setmana de formació que introduirà alumnes de batxillerat i primers cursos de totes les universitats en el món de la medicina i les ciències de la salut o en el món de l’empresa i l’emprenedoria.

Arriba el #SummerUICBarcelona

És la primera vegada que s’organitza una setmana de formació d’aquest estil. Adreçat a alumnes de batxillerat i de primers cursos de qualsevol universitat, aquest curs d’estiu inclou visites a empreses i centre sanitaris, tallers, activitats culturals i de formació i taules rodones.

La finalitat del #SummerUICBarcelona és fer d’aquesta setmana una bona experiència universitària, i omplir amb formació de qualitat part del temps lliure de què disposen els joves a l’estiu.

Pel que fa al curs sobre el món de l’empresa, els assistents tindran sessions amb personalitats com Leopoldo Abadía, autor del concepte “la crisis Ninja”; Antoni Abad, president de la CECOT; Antonio González Barros, president del Grup Intercom; Sergio García, director de vendes de Tous Watches, etc.

Quant al curs dedicat al món de la medicina i les ciències de la salut, vindran experts en biomecània i biomaterials, pediatres, oncòlegs, psiquiatres… Gent com l’exconseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz; el rector de UIC Barcelona, Xavier Gil; el catedràtic en Pediatria Josep Argemí, etc.

Més informació