Arriba a Espanya el primer grau en Bioenginyeria amb mencions en pròtesis dentals i tècniques ortopèdiques de l’aparell locomotor

14/07/17
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona oferirà a partir del setembre el nou Grau en Bioenginyeria, una titulació innovadora i pionera a Espanya. A més del títol generalista, té dues mencions: menció en pròtesis dentals i menció en tècniques ortopèdiques de l’aparell locomotor.

Arriba a Espanya el primer grau en Bioenginyeria amb mencions en pròtesis dentals i tècniques ortopèdiques de l’aparell locomotor

Aquest grau en Bioenginyeria s’emmarca en un nou sector cientificotècnic de gran rellevància socioeconòmica. Es tracta d’un camp del coneixement amb gran demanda professional a causa de l’augment de l’esperança de vida en la nostra societat, que incrementa les necessitats de substitució de membres del cos o de sistemes correctors per optimitzar-ne la funcionalitat i millorar la qualitat de vida dels pacients.

La nova titulació va dirigida a persones amb vocació de servei a la societat en els àmbits de les ciències de la salut i, alhora, interessades en l’enginyeria i la tecnologia. El grau pretén capacitar  l’alumne tècnicament, científicament i humanament perquè pugui identificar les necessitats protètiques i ortèsiques dels pacients i dissenyar solucions que donin resposta a aquestes necessitats.

El Grau en Bioenginyeria oferirà 40 places i s’impartirà al Campus Salut Sant Cugat.