Atresmedia Formació imparteix dues sessions a UIC Barcelona

12/05/16
Comparteix aquesta informació

El Servei d’Estratègies Professionals (SEP) juntament amb la Facultat de Ciències de la Comunicació i Atresmedia Formació han organitzat els tallers “La presa de decisions” i “L’art del Pitching”, els dies 10 i 11 de maig, adreçats als alumnes de quart de Comunicació Audiovisual. 

Els tallers s’organitzen amb motiu de les “Setmanes Transversals” que impulsa el SEP de UIC Barcelona.

Una de les prioritats de UIC Barcelona és fomentar el desenvolupament professional dels alumnes perquè millorin les probabilitats d’ocupabilitat. Per aquest motiu, i com a resposta a aquesta demanda, el SEP posa els mitjans humans i tècnics a l’abast d’estudiants i antics alumnes perquè puguin tenir més oportunitats a l’hora de trobar feina i millorar les seves professions. Aquest projecte ajuda els alumnes d’últim curs de carrera a desenvolupar competències professionals imprescindibles en el seu sector per aconseguir més ocupabilitat.

Entre les activitats que ofereix el servei es troben aquests seminaris i cursos de formació en competències com el treball en equip, la comunicació, l’orientació al client, la innovació, etc.