Banc Sabadell presenta el programa «Talent Graduate Programme» als alumnes d’ADE

12/01/17
Comparteix aquesta informació

Dilluns 16 de desembre la Sra. Anna Alsina, HRBP Operacions i Desenvolupament Corporatiu de Banc Sabadell, va impartir una sessió als alumnes d’ADE, entre els quals hi havia els alumnes de l’assignatura de Direcció de Recursos Humans.

Banc Sabadell presenta el programa «Talent Graduate Programme» als alumnes d’ADE

Durant la seva intervenció, Alsina va presentar el “Talent Graduate Programme”, que ofereix als acabats de graduar l’opció de seguir un itinerari de 2 anys per diferents àrees de l’empresa. La ponent va destacar que el talent avui dia resideix en els joves que coneixen idiomes (a part de l’anglès), que estan oberts a tenir mobilitat internacional per treballar i que tenen una capacitat de treballar en grup, amb ganes d’aprendre i amb una actitud positiva a l’empresa. 

Va explicar amb detall com es fa l’avaluació de l’acompliment al Banc Sabadell i com a través d’un comitè de persones tracten d’identificar talent emergent a l’empresa. Mitjançant entrevistes estructurades i diferents metodologies d’avaluació analitzen el grau de potencial i desenvolupament de les persones. Sobre la tasca d’un responsable de RH, Anna Alsina va destacar que és una cosa molt dinàmica, que cal adaptar-se contínuament a noves situacions i fer èmfasi en la capacitat d’escolta i empatia amb les persones que integren l’organització. 

El “Talent Graduate Programme” està dirigit a acabats de graduar d’alt potencial, que tindran l’oportunitat de conèixer en profunditat l’organització, rotant entre diferents llocs i unitats i assumint responsabilitats des del primer dia, mentre segueixen un exhaustiu programa de formació de dos anys de durada. Un cop superat aquest període, els participants més destacats assumiran noves responsabilitats en el si de les diferents direccions i unitats de negoci. Per accedir-hi, cal superar un rigorós procés de selecció compost per test de raonament lògic, numèric, de personalitat, d’anglès, dinàmiques de grup i diverses entrevistes personals.