Irene Ferrer-Bonsoms: “Gràcies al Banco Santander per invertir en el talent”

01/04/19
Comparteix aquesta informació

Un total de vint alumnes de diferents titulacions de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) han obtingut la Beca Alumni - Santander 2018-2019 que s’ha lliurat avui a la Universitat. És l’onzè any consecutiu que UIC Barcelona ofereix aquesta beca amb Banco Santander, a través de Santander Universitats.

Irene Ferrer-Bonsoms: “Gràcies al Banco Santander per invertir en el talent”

UIC Barcelona, ​​amb el suport de Banc Santander a través de Santander Universitats, ofereix per onzè any consecutiu la Beca Alumni-Banco Santander, una ajuda econòmica a la qual poden accedir els estudiants de la Universitat que siguin membres de l’Agrupació Alumni de UIC Barcelona i que compleixin els requisits estipulats, entre els quals hi ha l’expedient acadèmic de l’alumne. Amb aquests ajuts, la Universitat dona suport als estudiants, més enllà de la mera formació acadèmica. 

L’acte l’ha presidit el rector de UIC Barcelona, ​​Xavier Gil, el director territorial Institucional de Banc Santander a Catalunya, Luis Herrero, i el president de l’Agrupació Alumni de UIC Barcelona, ​​José Ignacio Parellada. També hi han assistit José María Martínez, director d’Institucions de la Territorial Catalunya de Santander Espanya, José María García de los Ríos, director de la zona Santander Universitats Espanya, i Matilde Meneses, responsable d’Universitats a la Territorial. 

En la seva intervenció, Luis Herrero ha recordat que el lliurament d’aquesta beca forma part del compromís que manté el banc amb l’educació per contribuir al progrés de les persones. Herrero ha destacat que la Beca Alumni - Santander “és un dels projectes dels quals més orgullosos ens sentim” i ha donat les gràcies a UIC Barcelona per “impulsar i donar continuïtat amb tant d’encert a aquesta iniciativa, que mostra la importància de l’accés a l’educació superior, de la cultura de l’esforç i del paper capdavanter de la universitat en el progrés econòmic, social i cultural”. 

En representació de tots els becats ha parlat Irene Ferrer-Bonsoms, alumna del Grau en Medicina. “Gràcies a UIC Barcelona per donar-nos la possibilitat de formar-nos com a bons professionals, per donar-nos aquest coneixement i eines perquè puguem fer la nostra aportació a la societat, gràcies al Banc Santander per invertir en el talent, per invertir en la bona formació dels futurs professionals”, ha destacat l’estudiant en la seva intervenció. 

Entre els becats, hi ha estudiants de la majoria de titulacions de UIC Barcelona: Medicina, Fisioteràpia, Odontologia, Infermeria, Publicitat i Relacions Públiques, ADE, Bioenginyeria, Comunicació Audiovisual, Educació Primària i Dret.