Belén González, alumna de Comunicació Audiovisual, directora de producció del curt ‘Mai’

30/03/17
Comparteix aquesta informació

L’alumna de segon del Grau en Comunicació Audiovisual, Belén González, ha treballat com a directora de producció en el curtmetratge Mai, dirigit per Marta González.

Belén González, alumna de Comunicació Audiovisual, directora de producció del curt ‘Mai’

Del 30 de març al 2 d’abril se celebra a Lleida la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, on es projectarà el curtmetratge Mai. La projecció tindrà lloc durant l’acte de cloenda, el diumenge 2 d’abril, el moment més important del festival.

Belén González, amb només 19 anys, va dirigir la producció del curtmetratge l’estiu passat i afirma que “si no fos per Remaking i tot el que la Sonia (professora de Comunicació Audiovisual) em va ensenyar i aconsellar, part d’aquest curtmetratge no hauria sortit. Em fa il·lusió poder compartir la satisfacció d’estar esforçant-me en un projecte per amor a l’art i que de sobte aquesta feina es vegi valorada. És quan realment t’adones que val la pena somiar despert”.

Mai és una producció independent i l’òpera prima de Marta González, que té el suport de Magical Media, l’Ajuntament de Lleida i l’Ajuntament de Sucs, com a principals mecenes.

Sinopsi

Sucs, any 2017. La Carmeta, la Mari i la Pilar són tres senyores que cada dia passen la tarda al banc de la cantonada. L’arribada d’una misteriosa parella de noies al poble es converteix en el tema principal de conversa entre aquestes tres amigues. Des de la seva ubicació estratègica, saluden els passejants mentre debaten l’origen, l’edat i l’estil de vida de les nouvingudes. La conversa canviarà de rumb quan les protagonistes destapin certs successos del seu passat que no han pogut oblidar.

Protagonistes

Aida Flix, Aida Qui, Maria Pijuan, Olga Massot, Marisol Lavín i Francesc de Dios

Directora

Marta González

Escriptora

Marta González

Guionista

Marta González

Productors

Marta González i Joel Roure