Més de 950 nous alumnes inicien el curs a UIC Barcelona

10/09/19
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona va donar la benvinguda ahir als més de 950 alumnes de nou accés al curs 2019-2020. L’Aula Magna va acollir al matí els estudiants que inicien els seus estudis al Campus Barcelona i a la tarda, els estudiants del Campus Sant Cugat.

Més de 950 nous alumnes inicien el curs a UIC Barcelona

Després de rebre els assistents i distribuir-los el material, el Dr. Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, els va donar la benvinguda. El rector els va encoratjar en el nou camí que emprenen com a universitaris: “Comenceu l’etapa més apassionant de la vostra vida”, va afirmar. 

Per la seva banda, sota el títol “Ser universitari”, la Dra. Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària, va exposar els valors fonamentals de UIC Barcelona: la persona, el servei, la cerca de la veritat i l’ambició professional. “Perseverar en aquests valors és el que defineix l’universitari”, va insistir. 

Abans de la pausa, Mn. Albert Ribot, capellà del Campus Barcelona, al matí, i Mn. Pere Domingo, capellà del Campus Sant Cugat, a la tarda, van presentar el servei de Capellania. Durant la pausa, que va tenir lloc al jardí del Campus, es van fer les tradicionals fotos per promocions i es van presentar les diferents agrupacions. 

Tot seguit, va tenir lloc la sessió “Ser internacionals” a càrrec de Mavi Maestre, coordinadora de Mobilitat Internacional. Per la seva banda, la degana de la Facultat d’Educació, la Dra. Esther Jiménez, va parlar als nous alumnes sobre la importància de la marca personal i com podem treballar-la. 

Per acabar, diferents alumnes així com encarregats del Servei d’Estudiants van parlar sobre experiències universitàries i de com podem aprofitar més bé la universitat més enllà de l’activitat acadèmica amb les diferents agrupacions i activitats que s’ofereixen. 

Sessió de Benvinguda 2019