Les ‘Big Four’, despatxos d’advocats i multinacionals, a la Jornada Universitat-Empresa

26/10/18
Comparteix aquesta informació

Més de vint empreses han participat en aquesta activitat que té per objectiu apropar el món laboral als alumnes d’ADE i Dret.

Les ‘Big Four’, despatxos d’advocats i multinacionals, a la Jornada Universitat-Empresa

El passeig de la Fontana del Campus Barcelona s’ha convertit, per un dia, en un passeig de les “Big Four”, despatxos d’advocats i multinacionals. Amb motiu de la Jornada Universitat- Empresa, un total de 25 companyies han vingut a les instal·lacions de UIC Barcelona per acostar les seves propostes de pràctiques i, en alguns casos, de llocs de feina per a perfils júnior, als alumnes d’ADE i Dret.

Així, EY, PwC, Deloitte i KPMG —les “Big Four”— han muntat els seus estands al passeig del Campus Barcelona al costat de multinacionals com Würth, Everis, Grant Thornton, Nestlé, Danone i Media Markt. També hi han estat presents CaixaBank, Mapfre, Cuatrecasas, Ramón y Cajal Abogados, AGM Abogados, Desigual, Amat & Vidal-Quadras, Nautal, BDO, Page Personnel, Garrigues, Pérez- Llorca, Pimec i Mediolanum.

“Per a la Facultat d’ADE i Dret ens sembla clau fer aquesta jornada, tenint present que 115 alumnes d’ADE i 65 de Dret han de fer les pràctiques curriculars. A més a més, el feedback de la jornada, tant de les empreses com dels alumnes, ha estat molt positiu”, explica la professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials Noelia Jiménez.

“Ens ha fet especial il·lusió que alumni d’ADE hagin vingut des de les respectives empreses on s’han incorporat per parlar-ne als seus companys i captar talent.”, puntualitza Jiménez.

Per la seva banda, la coordinadora de pràctiques de la Facultat de Dret, Reyes Alcón, ha sostingut que l’esdeveniment “és una gran oportunitat per als alumnes per poder conèixer personalment els equips de selecció i RH d’empreses reclutadores i, així mateix, conèixerr de primera mà l’experiència d’antics alumnes que ja formen part d’aquestes entitats”.