El Dr. Boi Ruiz rep el premi New Medical Economics 2018

26/10/18
Comparteix aquesta informació

El director de la Càtedra de Gestió Sanitària i Polítiques de Salut i de l'Institut Universitari de Pacients ha rebut el reconeixement en la categoria de “Millor personalitat sanitària”

El Dr. Boi Ruiz rep el premi New Medical Economics 2018

New Medical Economics, mitjà digital de referència en l'àmbit de la gestió sanitària i de l'atenció al pacient, ha lliurat un any més els premis que porten el seu nom. En aquesta edició, el Dr. Boi Ruiz ha rebut el premi New Medical Economics 2018 en la categoria de “Millor personalitat sanitària”. El Dr. Ruiz dirigeix el Màster Universitari en Gestió Sanitària i la Càtedra de Gestió Sanitària i Polítiques de Salut, emmarcats dins de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Boi Ruiz també és el director de l'Institut Universitari de Pacients, institució que té com a objectiu general l'anàlisi de les necessitats, l'educació i la formació sanitària dels pacients, els seus familiars i les seves associacions. 

Amb aquests guardons els lectors i la publicació reconeixen la tasca realitzada per entitats públiques i privades, així com de professionals del sector, en la gestió de polítiques i iniciatives de l'àmbit de la salut.