El Campus Salut Sant Cugat acull un curs pioner a Espanya centrat en l'aplicació del làser en l'àmbit odontològic

01/12/17
Comparteix aquesta informació

La Dra. Vanessa Ruiz, la Dra. Isabel Sáez, la Dra. Patricia Bargiela i el Dr. José Nart coordinen aquest curs innovador dirigit a odontòlegs i metges estomatòlegs.

El Campus Salut Sant Cugat acull un curs pioner a Espanya centrat en l'aplicació del làser en l'àmbit odontològic

En l'àmbit sanitari és fonamental que els professionals actualitzin els coneixements. En aquest sentit, i com a part del seu compromís amb la formació del seus alumni, la Facultat d'Odontologia ofereix nombrosos cursos amb els quals podran posar-se al dia amb les tècniques i tecnologies més avançades, a càrrec d'experts en cada especialitat.

Per aquest motiu, la Dra. Vanessa Ruiz, la Dra. Isabel Sáez, la Dra. Patricia Bargiela i el Dr. José Nart, tots especialistes en l'Àrea de Periodòncia i Implantologia, han elaborat l'innovador programa del curs: Expert en làser odontològic i tecnologies complementàries. Amb aquesta formació, els professionals que ho desitgin podran conèixer de primera mà les bases fonamentals de l'ús de la tecnologia làser en la seva pràctica diària, així com altres tecnologies d'avantguarda com la magnificació o l'ús de centrifugadores per a l'obtenció de plasma ric en plaquetes i leucòcits.