Carles González, director de TVE Catalunya, amb els alumnes de tercer de Periodisme

19/05/17
Comparteix aquesta informació

El director de TVE Catalunya, Carles González, va formar part del tribunal avaluador del programa televisiu preparat pels alumnes de tercer de Periodisme. En el marc del workshop realitzat pels estudiants en l’assignatura Producció i Realització Televisiva, González va visionar el programa de televisió fet pels alumnes i els va felicitar per la gran feina duta a terme.

Cadascú amb un rol diferent i de manera responsable i autònoma, els alumnes de Producció i Realització Televisiva van gravar i editar diverses peces, i van crear entre tots un programa de televisió.

Anomenat “Desperta, Barcelona”, el programa era de temàtica molt diversa: des de cobrir informativament un partit al Camp Nou o entrevistar el director del Trofeu Comte de Godó de tennis fins a visitar l’Agència Estatal de Meteorologia. Van tractar temes com la política o els taxis, en un àmbit més social.

Després d’observar i analitzar la feina feta pels alumnes, Carles González els va felicitar: “Heu fet una bona feina. Heu passat per tots els processos i això és molt bo”, i els va animar  que “continuïn creant”. Igualment satisfeta es va mostrar Cristina Pampín, professora –amb Marc Llobet– de l’assignatura.